The Circle of Beans

Overstappen is makkelijk, zorgeloos en snel.

1. Proeven

Proeverij

We organiseren een koffieproeverij. Dat kan bij jou op kantoor maar ook in onze branderij. In een uur laten we je de verschillen proeven tussen jouw koffie en Circle of Beans slow roast.

Proef-
opstelling

We plaatsen een koffiemachine met Circle of Beans koffie bij jou op locatie. Jij en jouw collega’s, klanten, vrienden en bekenden kunnen dan 2 weken zonder beperkingen proeven.

Samenwerking

Gaasbeek en MAAS

Circle of Beans brandt jouw koffie. Gaasbeek of MAAS, een van onze partners, stelt de koffiemachine af (en vervangt deze als dat nodig is), levert onze koffie en neemt de droes weer mee zodat wij er biogas uit kunnen halen.

2. Overstappen

We zorgen ervoor dat je geen dag zonder koffie zit. We stemmen de datum van overstap af, de frequentie van levering, de hoeveelheid, de service van de koffiemachines en uiteraard de prijs. Dit is altijd maatwerk.

Interesse in 100% circulaire koffie?

Aanbesteden

Werk je voor een gemeente, provincie of ander overheidsorgaan? Dan helpen wij je ook bij de aanbesteding van de koffie-inkoop.

Met bonenmachine

Wil je wel overstappen, maar heb je geen geschikte koffiemachine? Als je overstapt zorgen wij ervoor dat je geschikte bonenmachines op kantoor krijgt.

"Over smaak valt te twisten. Maar niet over deze. Het kan komen doordat ik mij realiseer dat ik slok voor slok help aan een betere wereld. Hoe dan ook, deze koffie smaakt verrukkelijk."

Arnaud Duine, Algemeen directeur Opure

3. Afstellen machine

Als je uitmuntende koffie wilt drinken, is de perfecte watertemperatuur, de optimale maling van de koffie en waterdruk van de koffiemachine van groot belang. Heb je een eigen koffiemachine, dan stellen wij de machine de eerste keer af. Als je voor vervangende machines (bij voorkeur refurbished) kiest, dan stelt een operator deze voor levering nauwkeurig af.

4. Bewaren droes

Het afval van de koffie, de droes, is energie. Daarom vragen wij je dit niet als afval in de klikobak te gooien, maar juist te verzamelen in onze hersluitbare emmers. Vanaf de tweede levering nemen we deze droes gelijk mee. Daar halen we dan weer biogas uit.

5. Rapporteren

Als je eenmaal hebt gekozen voor de koffie van Circle of Beans, dan heb je gekozen voor een betere wereld, slok voor slok. Wij zijn druk bezig om elke klant exact te kunnen rapporteren hoeveel zij zelf bijdragen aan de transitie naar een circulaire wereld. Zo ver zijn we nog niet. Dit doen we nu met alle klanten samen:

0

Batches koffie gebrand

0

Kg CO2 vermeden

0
M3 Biogas gewonnen
Met alle inspanningen leveren we een wezenlijke bijdrage aan de Social Development Goals van de Verenigde naties.